Hi-Protein Oatmeal, Bulk
Gruau, haut en protéines
Breakfast | Cereals
Code: 00007
Home-style nutritious and comforting breakfast component with no artificial flavours. IDDSI level 5
Gruau riche en protéine, dans un sac
Nutrition |
Per 100g |
Per Serving |
Calories (kcal) |
60 |
110 |
Protein (g) |
5 |
8 |
Carbohydrates (g) |
10 |
18 |
Fibre (g) |
1 |
2 |
Sugars (g) |
4 |
8 |
Fat (g) |
0.5 |
1 |
Saturated Fat (g) |
0.1 |
0.3 |
Trans Fat (g) |
0 |
0 |
Cholesterol (mg) |
0 |
5 |
Sodium (mg) |
45 |
75 |
Potassium (mg) |
175 |
300 |
Phosphorus (mg) |
125 |
225 |
Vitamin A (RE) |
0 |
0 |
Calcium (mg) |
125 |
200 |
Vitamin C (mg) |
0 |
0 |
Iron (mg) |
0.4 |
0.75 |
Ingredients
Water, Milk ingredients, Rolled oats. MAY CONTAIN: Mustard and Soy.
Eau, Substances laitières, Avoine. PEUT CONTENIR: Moutarde et Soya.
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
175g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
34
IDDSI Level
5