Ingredients
Eggs, Water, Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Canola oil, Milk ingredients, Modified corn starch, Milk ingredients, Powdered cheddar cheese (modified milk ingredients, cheddar cheese (modified milk ingredients, bacterial culture, salt, microbial enzyme, calcium chloride, lipase, colour), salt, water, cellulose powder, sodium phosphate, lactic acid, colour (contains tartrazine)), Salt, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), Xanthan gum, Citric acid, Spices.
Oeufs, Eau, Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Huile de canola, Substances laitières, Amidon de maïs modifié, Substances laitières, Poudre de fromage cheddar (substances laitières modifiées, fromage cheddar (substances laitières modifiées, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne, chlorure de calcium, lipase, colorant), sel, eau, poudre de cellulose, phosphate de sodium, acide lactique, colorant (contient tartrazine)), Sel, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, sel), Gomme de xanthane, Acide citrique, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Vegetarian
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: keep product refrigerated. Heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Heat 30-35 minutes at 150°C. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur de 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré. Faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Faire chauffer de 30 à 35 minutes à 150°C. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
95g
Pack Size
3 x 1.42kg
Portions Per Case
44