Ingredients
Eggs, Half and half cream (milk, cream, dextrose, sodium citrate, sodium phosphate, carrageenan, locust bean gum), Mozzarella cheese (pasteurized milk, modified milk ingredients, cream, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, cellulose, natamycin), Spinach, Sweet potatoes, Canola oil, Onions, Salt, Xanthan gum, Parsley flakes, Spices.
Oeufs, Crème moitié-moitié (lait, crème, dextrose, citrate de sodium, phosphate de sodium, carraghénine, gomme de caroube), Fromage mozzarella (lait pasteurisé, substances laitières modifiées, crème, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, cellulose, natamycine), Épinards, Patates douces, Huile de canola, Oignons, Sel, Gomme de xanthane, Persil en flocons, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Vegetarian
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: keep product refrigerated. Heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Heat 30-35 minutes at 150°C. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur de 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré. Faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Faire chauffer de 30 à 35 minutes à 150°C. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
95g
Pack Size
3 x 1.42kg
Portions Per Case
44