Ingredients
Water, Celery, Brown rice, Onions, Chicken broth, Chicken, Green peppers, Red peppers, Modified starch (corn, tapioca or potato), Corn starch, Salt, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Yeast extract, Onion powder, Parsley flakes, Turmeric, Spices.
Eau, Céleri, Riz brun, Oignons, Bouillon de poulet, Poulet, Poivrons verts, Poivrons rouges, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Amidon de maïs, Sel, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Extrait de levure, Poudre d oignon, Persil en flocons, Curcuma, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold plate retherm: Removed from pouch. Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRÊTE À SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
170g
Pack Size
3 x 2.2kg
Portions Per Case
38