Ingredients
water, fine egg noodles (durum semolina, dried whole egg, niacin, ferrous sulphate (iron), riboflavin (vitamin B2),thiamine mononitrate (vitamin B1), folic acid), carrots, modified tapioca starch, onions, celery, flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder,white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, tumeric, natural flavour), peas, chicken, salt, spices
eau, nouilles fines aux Ïufs (semoule de blé dur, poudre d'Ïufs entiers, niacine, sulfate ferreux (fer), riboflavine (Vitamine B2), mononitrate de thiamine (Vitamine B1), acide folique), carottes, fécule de tapioca modifiée, oignons, céleri, base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de ma•s, shortening végétale pur, amidon de ma•s, poudre d'oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), pois, poulet, sel, épices
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold plate retherm: Removed from pouch. Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRæTE Ë SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes.
Serving Size
170g
Pack Size
3x2.2kg
Portions Per Case
39
IDDSI Level
3