Ingredients
Water, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Lima beans, Pasta (durum semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), folic acid), Tomato paste, Celery, Onions, Carrots, Cabbage, Modified starch (corn, tapioca or potato), Green beans, Green peppers, Red peppers, Corn starch, Salt, Yeast extract, Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, spices and herbs (bay leaf, celery, thyme)), Herbs, and Spices. May Contain: Other Sources of Gluten.
Eau, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Fèves de lima, Pâtes alimentaires (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux (fer), mononitrate de thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), acide folique), Pâte de tomates, Céleri, Oignons, Carottes, Chou, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Haricots verts, Poivrons verts, Poivrons rouges, Amidon de maïs, Sel, Extrait de levure, Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, épices et herbes(feuilles de laurier, céleri, thym)), Herbes, et Épices. Peut Contenir: Autres Sources de Gluten.
Allergens
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
Diet Coding
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low in Phosphorus
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
170g
Pack Size
3 x 2.2kg
Portions Per Case
38