Ingredients
Water, Cauliflower, Milk ingredients, Modified starch (tapioca, corn or potato), Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Onions, Canola oil, Salt, Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), Yeast extract, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), Xanthan gum, Parsley flakes, Spices.
Eau, Chou-fleur, Substances laitières, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Oignons, Huile de canola, Sel, Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), Extrait de levure, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, sel), Gomme de xanthane, Persil en flocons, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold plate retherm: Removed from pouch. Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRÊTE À SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
173g
Pack Size
3 x 2.2kg
Portions Per Case
38
IDDSI Level
3