Ingredients
Water, Carrots, Modified starch (tapioca, corn or potato), Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Concentrated orange juice (orange juice concentrate, water, orange essence, orange oil), Onions, Red peppers, Milk ingredients, Unsalted butter, Brown sugar, Salt, Milk ingredients, Yeast extract, Ginger in vegetable oil (canola), Garlic powder, Spices.
Eau, Carottes, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Jus d orange concentré (jus d orange concentré, eau, essence d orange, huile d orange), Oignons, Poivrons rouges, Substances laitières, Beurre non-salé, Cassonade, Sel, Substances laitières, Extrait de levure, Gingembre dans de l huile végétale (canola), Poudre d ail, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold plate retherm: Removed from pouch. Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRÊTE À SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
173g
Pack Size
3 x 2.2kg
Portions Per Case
38
IDDSI Level
3