Ingredients
Beef meatballs (beef, water, textured soy protein, toasted wheat crumbs, soy protein concentrate, garlic, romano cheese, parsley flakes).
Boulettes de boeuf (boeuf, eau, protéine de soya texturée, chapelure de blé grillée, protéine de soya concentrée, ail, fromage romano, flocons de persil).
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water Immersion: Heat the pouch in simmering (95°C) water for 30 minutes (bring to an 74°C internal temperature). Convection Oven: Remove from pouch. Heat 35-40 minutes at 150°C in a covered pan Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur de 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 à 45 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 20 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
85g
Pack Size
2 x 2.27kg
Portions Per Case
53