Ingredients
water, macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (Vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2), folic acid), aged coloured cheddar cheese (milk, modified milk ingredients, cream, salt, bacterial culture, calcium chloride, colour, microbial enzyme), milk ingredients, modified tapioca starch, tomato paste, wheat flour, canola oil, xanthan gum, mustard powder, onion powder, red food colour, spices
eau, macaroni (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux (fer), mononitrate de thiamine (Vitamine B1), riboflavine (Vitamine B2), acide folique), fromage cheddar coloré fort (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, colorant, enzyme microbienne), substances laitières, fécule de tapioca modifiée, pâte de tomates, farine de blé, huile de canola, gomme de xanthane, moutarde en poudre, oignon en poudre, colorant alimentaire rouge, épices
Allergens
- Gluten/wheat
- Milk
- Mustard
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Low sodium
- Potassium controlled
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering (95°C) water for 40 minutes. Convection oven: remove from pouch. Heat 40 - 45 minutes at 150°C in a covered pan
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5 °C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte
Serving Size
150g
Pack Size
2x2.5kg
Portions Per Case
33