Ingredients
Water, Macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Milk ingredients, Modified starch (tapioca, corn or potato), Tomato paste, Wheat flour, Canola oil, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), Salt, Xanthan gum, Mustard powder, Onion powder, Turmeric, Spices. MAY CONTAIN: Soy and Other Sources of Gluten.
Eau, Pâtes (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), Fromage cheddar (lait, Sel, Culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Substances laitières, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Pâte de tomates, Farine de blé, Huile de canola, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, Sel), Sel, Gomme de xanthane, Moutarde en poudre, Poudre d oignon, Curcuma, Épices. PEUT CONTENIR: Soya et Autres sources of gluten.
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Gluten/other
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
33