Ingredients
chicken, water, rice, eggs, celery, onions, canola oil, soya sauce (water, salt, hydrolyzed soy protein, glucose solids, molasses, caramel colour, sodium benzoate, potassium sorbate), green onions, red peppers, mushrooms, peas, flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flower, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, turmeric, natural flavouring), ginger in vegetable oil (canola), dehydrated garlic, garlic powder, spices
poulet, eau, riz, Ïufs, céleri, oignons, huile de canola, sauce soya (eau, sel, protéine de soya hydrolysée, extrait sec de glucose, mélasse, colorant caramel, benzoate de sodium, sorbate de potassium), échalottes, piments rouges, champignons, pois, base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de ma•s, shortening végétal pur, amidon de ma•s, poudre d'oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), gingembre dans l'huile végétale (canola), ail déshydraté, ail en poudre, épices
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 35 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 30-40 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au refrigérateur pendant 24 à 36 heures.
Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot
Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 35 minutes
Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 30 à 40 minutes à 150°C dans une barquette couverte
Serving Size
150g
Pack Size
3x2.0kg
Portions Per Case
40