Ingredients
Water, Chicken, Rice, Pre-cooked scrambled eggs (whole eggs, partially skimmed milk (vitamin A palmitate, vitamin D3), corn starch, citric acid), Celery, Onions, Canola oil, Green onions, Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Red peppers, Mushrooms, Peas, Flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, turmeric, natural flavour), Ginger in vegetable oil (canola), Garlic powder, Dehydrated garlic, Spices.
Eau, Poulet, Riz, Oeufs brouillés (oeufs entiers, lait partiellement écrémé (palmitate de vitamine A, vitamine D3), amidon de maïs, acide citrique), Céleri, Oignons, Huile de canola, Échalottes, Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Poivrons rouges, Champignons, Petits pois, Base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de maïs, shortening végétal pur, amidon de maïs, poudre d oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), Gingembre dans de l huile végétale (canola), Poudre d ail, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Soy
Diet Coding
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 35 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 30-40 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au refrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 35 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 30 à 40 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
40