Ingredients
Turkey, Water, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Tomato paste, Onions, Green and red peppers, Celery, Carrots, Canola oil, Flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, turmeric, natural flavour), Modified starch (corn, tapioca or potato), Xanthan gum, Parsley, Dehydrated garlic, Spices.
Dinde, Eau, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Pâte de tomates, Oignons, Piments verts et rouges, Céleri, Carottes, Huile de canola, Base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de maïs, shortening végétal pur, amidon de maïs, poudre d oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Gomme de xanthane, Persil, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 35 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heuresLiaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariotMarmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellementImmersion dans l'eau: Faire réchauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 40 minutesFour à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
33