Ingredients
Seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), Water, Pineapple pieces (pineapple, pineapple juice, citric acid), Brown sugar, Onions, Carrots, Green and red peppers, Tomato paste, Vinegar, Chicken broth, Modified starch (corn, tapioca or potato), Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Canola oil, Ginger in vegetable oil (canola), Yeast extract, Xanthan gum, Dehydrated garlic, Spices.
Poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), Eau, Morceaux d ananas (ananas, jus d ananas, acide citrique), Cassonade, Oignons, Carottes, Piments verts et rouges, Pâte de tomates, Vinaigre, Bouillon de poulet, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Huile de canola, Gingembre dans de l'huile végétale (canola), Extrait de levure, Gomme de xanthane, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heuresLiaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariotMarmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellementImmersion dans l'eau: Faire réchauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 40 minutesFour à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
170g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
29