Ingredients
Seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), Water, Sugars (sugar, molasses), Apple juice concentrate (apple juice concentrate, pear juice concentrate, flavour, ascorbic acid, malic acid (vitamin C), water, sodium benzoate), Vinegar, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Salt, Concentrated lemon juice, Xanthan gum, Cayenne pepper, Onion powder, Garlic powder, Turmeric, Spices.
Poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), Eau, Sucres (sucre, mélasse), Jus de pomme concentré (jus de pommes concentré, jus de poires concentré, saveur, acide ascorbique, acide malique (vitamine C), eau, benzoate de sodium), Vinaigre, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Sel, Jus de citron concentré, Gomme de xanthane, Piment de cayenne, Poudre d oignon, Poudre d ail, Curcuma, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heuresLiaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariotMarmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellementImmersion dans l'eau: Faire réchauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 40 minutesFour à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
75g
Pack Size
2 x 2.4kg
Portions Per Case
64