Ingredients
pork sausages (pork, water,toasted wheat crumbs, wheat gluten, salt, wheat flour, spices), non-stick vegetable oil spray
saucisses de porc (porc, eau, chapelure de blé grillée, gluten de blé, sel, farine de blé, épices), enduit d'huile végétale anti-adhésif
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of the lid. Heat 30-35 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures.
Liaison froide: Garder réfrigéré, à une températue de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot
Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer de 30 à 35 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir
Serving Size
90g
Pack Size
3x1.6kg
Portions Per Case
53