Ingredients
water, couscous (durum wheat semolina), zucchini, carrots, turnips, kernel corn, green peppers, peas, unsalted butter, green onions, flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate,turmeric, natural flavour), sugar, canola oil, spices
eau, couscous (semoule de blé dur), courgettes, carottes, navets, ma•s en grains, piments verts, piments rouges, pois, beurre non-salé, échalottes, base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de ma•s, shortening végétale pur, amidon de ma•s, poudre d'oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), sucre, huile de canola, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Vegetarian
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Keep refrigerated at 4°C until required. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: heat the pouch in simmering (95°C) water for 25 minutes. Convection oven: Not recommended. Steamer: 20 minutes in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Garder réfrigéré, à une température de 4°C jusqu'à l'utilisation. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 25 minutes. Four à convection: contre-indiqué. Autoclave: 20 minutes dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
80g
Pack Size
3x2.0kg
Portions Per Case
75