Ingredients
Water, basmati rice
Eau, riz basmati
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Keep refrigerated at 4°C until required. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: open pouch, place in boiling water, drain immediately. Water immersion: heat the pouch in simmering (95°C) water for 25 minutes. Convection oven: Not recommended. Steamer: 20 minutes in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Garder réfrigéré, à une température de 4°C jusqu'à l'utilisation. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Ouvrir le sachet et plonger le produit dans de l'eau bouillante, égoutter immédiatement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 25 minutes. Four à convection: contre-indiqué. Autoclave: 20 minutes dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
80g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
75
IDDSI Level
6