Ingredients
Water, Onions, Celery, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Mushrooms, chili sauce (tomato puree, vinegar, water, sugar, salt, dehydrated onions, spices, garlic powder), Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Green and red peppers, green peppers, Modified starch (corn, tapioca or potato), Tomato paste, Canola oil, Non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), Salt, Flavoured soup base (salt, wheat flour, dextrose, hydrolyzed vegetable protein, corn starch, onion powder, pure vegetable shortening, caramel powder, celery powder, citric acid, disodium inosinate, disodium guanylate, natural flavour), Xanthan gum, Hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), Garlic powder, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Spices.
Eau, Oignons, Céleri, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Champignons, sauce au chili (purée de tomates, vinaigre, eau, sucre, sel, oignons déshydratés, épices, poudre d ail), Tomates écrasées (tomates , sel, acide citrique), Piments verts et rouges, piments verts, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Pâte de tomates, Huile de canola, Margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), Sel, Base de soupe assaisonnée (sel, farine de blé, dextrose, protéine végétale hydrolysée, amidon de maïs, poudre d oignon, shortening végétal pur, caramel en poudre, poudre de céleri, acide citrique, inosinate disodique, guanylate disodique, saveur naturelle), Gomme de xanthane, Sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d ail), Poudre d ail, Poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: heat the pouch in simmering (95°C) water for 30-35 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellementImmersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
29g
Pack Size
3 x 2.3kg
Portions Per Case
237