Ingredients
Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Chicken broth, Chicken fat (chicken fat, natural flavouring), Canola oil, Tomato paste, Turkey flavour (yeast extract, maltodextrin, salt, turkey meat, flavour, silicon dioxide), Xanthan gum, Salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), Yeast extract, Caramel food colour, Onion powder, Garlic powder, Spices.
Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Bouillon de poulet, Graisse de poulet (graisse de poulet, arôme naturel), Huile de canola, Pâte de tomates, Saveur de dinde (extrait de levure, maltodextrine, sel, viande de dinde, saveur, oxyde de silicium), Gomme de xanthane, Remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), Extrait de levure, Colorant alimentaire caramel, Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: heat the pouch in simmering (95°C) water for 15-20 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heuresLiaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariotImmersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 15 à 20 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
29g
Pack Size
5 x 600g
Portions Per Case
103
IDDSI Level
3