Ingredients
squash, modified corn starch, water, brown sugar, dehydrated potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), carrageenan.
Courge, amidon de maïs modifié, eau, cassonade, flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), carraghénine.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
77