Ingredients
Cauliflower, Water, Half and half cream (milk, cream, dextrose, sodium citrate, sodium phosphate, carrageenan, locust bean gum), Modified corn starch, Dehydrated potato (potatoes, vegetable oils (canola oil, palm oil and/or sunflower oil), salt, mono and diglycerides, colors (titanium dioxide, riboflavin), ascorbic acid (vitamin C), natural and artificial flavor, butter oil, sodium bisulfite, sodium acid pyrophosphate, BHT, citric acid), Xanthan gum, Salt.
Chou-fleur, Eau, Crème moitié-moitié (lait, crème, dextrose, citrate de sodium, phosphate de sodium, carraghénine, gomme de caroube), Amidon de maïs modifié, Flocons de pommes de terre (pommes de terre, huile de végétales (huile de canola, huile de palme et/ou huile de tournesol), sel, mono et diglycérides, couleur (dioxide de titane, riboflavine), acide ascorbique (vitamine C), saveur naturelle et artificiel, huile de beurre, bisulfite de sodium, pyrophosphate acide de sodium, BHT, acide citrique), Gomme de xanthane, Sel.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
4