Ingredients
water, dehydrated potato slices (potatoes, sodium bisulphite), milk ingredients, coloured cheddar cheese (milk, modified milk ingredients, cream, salt, bacterial culture, colour, calcium chloride, microbial enzyme, cellulose, natamycin), modified corn starch, dehydrated onions, non-hydrogenated margrine (canola oil, water, modified palm and palm kernel oils, salt, mono and diglycerides, soy lecithin, potassium sorbate, artificial flavour, citric acid, vitamin palmitate, alphatocopherol acetate, vitamin D3, beta-carotene), salt, spices
eau, tranches de pommes de terre déshydratées (pommes de terre, bisulfite de sodium), substances laitières, fromage cheddar coloré (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, culture bactérienne, colorant, chlorure de calcium, enzyme microbienne, cellulose, natamycine), amidon de ma•s modifié, oignons déshydratés, margarine non-hydrogénée (huile de canola, eau, huiles de palme et de palmiste modifiées, sel, mono et diglycérides, lécithine de soya, sorbate de potassium, saveur artificielle, acide citrique, palmitate de vitamine A, acétate d'alphatocopherol, vitamine D3, beta-carotène), sel, épices.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 30-35 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une températue de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer de 30 à 35 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
2x2.0kg
Portions Per Case
40