Ingredients
water, whole wheat bread (whole wheat flour including the germ, water, yeast, wheat gluten, sugar, vegetable oil (canola or soybean), vinegar, salt, calcium propionate, sorbic acid, soybean lecithin), brown sugar, unsweetened applesauce (apples, water, ascorbic acid), milk ingredients, modified corn starch, carrageenan, spices
eau, pain de blé entier (farine de blé entier avec le germe, eau, levure, gluten de blé, sucre, huile végétale (canola ou soya), vinaigre, sel, propionate de calcium, lécithine de soya, acide sorbique), cassonade, sauce aux pommes non-sucrée (pommes, eau, acide ascorbique), substances laitières, amidon de ma•s modifié, carraghénine, épices
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
4