Ingredients
Water, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Chick peas (chick peas, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Green beans, Carrots, Onions, Lima beans, Barley, Tomato paste, Red peppers, Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Canola oil, Modified starch (corn, tapioca or potato), Hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), Salt, Sugar, Xanthan gum, Parsley, Dehydrated garlic, Turmeric, Spices. MAY CONTAIN: Mustard.
Eau, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Pois chiches (pois chiches, eau, sel, EDTA disodique, peut contenir chlorure de calcium), Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Haricots verts, Carottes, Oignons, Fèves de lima, Orge, Pâte de tomates, Poivrons rouges, Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Huile de canola, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d ail), Sel, Sucre, Gomme de xanthane, Persil, Ail déshydraté, Curcuma, Épices. PEUT CONTENIR: Moutarde
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-40 minutes. Convection Oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 30 à 40 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
200g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
25