Ingredients
water, tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), potatoes (potatoes, calcium chloride, salt, disodium EDTA), chick peas (chick peas, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), red kidney beans (red kidney beans, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), onions, lima beans, carrots, green beans, celery, barley, tomato paste, red peppers, soya sauce (water, salt, hydrolyzed soy protein, glucose solids, molasses, caramel colour, sodium benzoate, potassium sorbate), canola oil, modified corn starch, hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), salt, sugar, dehydrated garlic, xanthan gum, parsley, spices
eau, tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), pommes de terre (pommes de terre, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), pois chiches (pois chiches, eau, sel, EDTA disodique, peut contenir chlorure de calcium), haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, EDTA disodique, peut contenir chlorure de calcium), oignons, fèves de lima, carottes, haricots verts, céleri, orge, pâte de tomates, pimets rouges, sauce soya (eau, sel, protéine de soya hydrolysée, extrait sec de glucose, mélasse, colorant caramel, benzoate de sodium, sorbate de potassium), huile de canola, amidon de ma•s modifié, sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d'ail), sel, sucre, ail déshydraté, gomme de xanthane, persil, épices
Allergens
Diet Coding
- High source of fibre
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Vegan
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-40 minutes. Convection Oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures
Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot
Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébullition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement
Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 30 à 40 minutes
Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer durant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte
Serving Size
200g
Pack Size
2x2.5kg
Portions Per Case
25