Ingredients
Date pie filling (dates, water, glucose-fructose, modified corn starch, propylene glycol, sodium benzoate, potassium sorbate, salt, agar agar, caramel colour, phosphoric acid), water, wheat flour, brown sugar, unsalted butter, sugar, baking powder, milk ingredients, artificial vanilla extract, salt, non-stick vegetable oil spray
garniture pour tartes aux dattes (dattes, eau, glucose-fructose, amidon de ma•s modifié, glycol propylénique, benzoate de sodium, sorbate de potassium, sel, agar agar, colorant caramel, acide phosphorique), eau, farine de blé, cassonade, beurre non-salé, sucre, levure chimique, substances laitières, extrait de vanille artificiel, sel, enduit d'huile végétale anti-adhésif
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw covered for 4 hours at room temperature or thaw 12-24 hours under refrigeration. Convection Oven: Heat at 150°C for 30-35 minutes
Décongeler couvert pendant 4 heures à température ambiante ou décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heuresFour à convection: Faire chauffer à 150°C pendant 30 à 35 minutes
Serving Size
50g
Pack Size
2 x 1.5kg
Portions Per Case
60