Ingredients
Brandy sauce (water, brown sugar, sugar, unsalted butter, modified corn starch, brandy liquor flavour (brandy, water, ethyl alcohol, modified cellulose), artificial vanilla extract, salt), date pie filling (dates, water, glucose-fructose, modified corn starch, propylene glycol, sodium benzoate, potassium sorbate, salt, agar agar, caramel colour, phosphoric acid), mixed peel (fruit blend (orange peel, lemon peel, citron peel), sugar and/or glucose-fructose, glucose, citric acid, sodium benzoate, colour, sulphiting agent, calcium chloride), raisins (raisins, vegetable oil), currents (currents sunflower oil), wheat flour, unsalted butter, water, brown sugar, molasses, eggs, white bread, milk ingredients, salt, baking powder, baking soda, spices.
Sauce au brandy (eau, cassonade, sucre, beurre non-salé, amidon de maïs modifié, saveur de brandy (brandy, eau, alcool éthylique, cellulose modifiée), extrait de vanille artificiel, sel), garniture pour tartes aux dattes (dattes, eau, glucose-fructose, amidon de maïs modifié, glycol propylénique, benzoate de sodium, sorbate de potassium, sel, agar agar, colorant caramel, acide phosphorique), pelures mélangées (mélange de fruits (pelure d'orange, pelure de citron, pelure de cédrat), sucre et/ou glucose-fructose, glucose, acide citrique, benzoate de sodium, colorant, agent de sulfitage, chlorure de calcium), raisins secs (raisins secs, huile végétale), groseilles (groseilles, huile de tournesol), farine de blé, beurre non-salé, eau, cassonade, mélasse, oeufs, pain blanc, substances laitières, sel, levure chimique, bicarbonate de soude, épices.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Sesame Seeds
- Soy
- Sulphites
Diet Coding
- Vegetarian
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw covered for 3-4 hours at room temperature or thaw 12-24 hours under refrigeration. Cold Plate Retherm: keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water Immersion: Heat the sauce pouch in simmering (95°C) water for 15-20 minutes
Décongeler couvert pendant 3 à 4 heures à température ambiante ou décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heuresLiaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariotImmersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 15 à 20 minutes
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24