Ingredients
water, celery, onions, milk ingredients, chick peas (chick peas, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), modified tapioca starch, quinoa, canola oil, vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), yeast extract, salt, xanthan gum, onion powder, spices
#N/A
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold Plate Retherm: Remove from pouch. Keep soup refrigerated. Heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water Immersion: Heat the pouch in simmering water (95¼C) water for 30 minutes.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRæTE Ë SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes.
Serving Size
155g
Pack Size
3x2.2kg
Portions Per Case
43
IDDSI Level
3