Ingredients
Water, Mushrooms, Milk ingredients, Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Modified starch (corn, tapioca or potato), Milk ingredients, Onions, Canola oil, Salt, Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), Yeast extract, Unsalted butter, Xanthan gum, Citrus fiber (dried orange pulp, guar gum), Caramel food colour, Parsley flakes, Spices.
Eau, Champignons, Substances laitières, Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Substances laitières, Oignons, Huile de canola, Sel, Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), Extrait de levure, Beurre non-salé, Gomme de xanthane, Fibres d agrumes (pulpe d orange séchée, gomme de guar), Colorant alimentaire carameal, Persil en flocons, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Phosphorus controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold Plate Retherm: Remove from pouch. Keep soup refrigerated. Heat according to cart manufacturer's directions. Steam Kettle: Remove soup from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water Immersion: Heat the pouch in simmering water (95¼C) water for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRÊTE À SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
173g
Pack Size
3 x 2.2kg
Portions Per Case
38
IDDSI Level
3