Ingredients
water, milk ingredients, mushrooms, potatoes (potatoes, calcium chloride, salt, disodium EDTA), modified corn starch, onions, canola oil, vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, herbs and spices (bay leaf, celery, thyme)), yeast extract, unsalted butter, salt, xanthan gum, citrus fiber (dried orange pulp, guar gum), caramel food colour, parsley flakes, spices.
eau, substances laitières, champignons, pommes de terre (pommes de terre, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), amidon de ma•s modifié, oignons, huile de canola, bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d'oignon, poudre de poireau, poudre d'ail, herbes et épices (feuilles de laurier, céleri, thym)), extrait de levure, beurre non-salé, sel, gomme de xanthane, fibres d'agrumes (pulpe d'orange séchée, gomme de guar), colorant alimentaire caramel, persil en flocons, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. SOUP IS READY TO SERVE - DO NOT DILUTE. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. SOUPE PRæTE Ë SERVIR. NE PAS DILUER. Liaison froide: Retirer le sachet. Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Remuer occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes.
Serving Size
155g
Pack Size
3x2.2kg
Portions Per Case
43
IDDSI Level
3