Ingredients
parisienne potatoes (potatoes, sodium metabisulphite), canola oil, salt, onion powder, garlic powder, parsley flakes, spices.
pommes de terre parisiennes (pommes de terre, métabisulfite de sodium), huile de canola, sel, oignon en poudre, ail en poudre, persil en flocons, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Reduced in sugar
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Heat 20-25 minutes at 170°C in uncovered oiled pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convectionL Faire chauffer 20 à 25 minutes à 170°C dans une barquette huilée, découverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
2x2.0kg
Portions Per Case
40