Ingredients
water, rice, onions, canola oil, celery, green peppers, red peppers, flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, turmeric, natural flavour), tomato paste, salt, dehydrated garlic, parsley flakes, spices.
eau, riz, oignons, huile de canola, céleri, piments verts, piments rouges, base de soupe assaisonnée (dextrose, sel, farine de ma•s, shortening végétal pur, amidon de ma•s, poudre d'oignon, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, poivre blanc, inosinate disodique, guanylate disodique, curcuma, saveur naturelle), pâte de tomates, sel, ail déshydraté, persil en flocons, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Keep refrigerated at 4°C until required. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 25 minutes. Steamer: 20 min in covered pan at 80 kilopascal. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 25 minutes. Autoclave: 20 minutes dans une barquette couverte à une température de 80kilopascal. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
80g
Pack Size
3x2.0kg
Portions Per Case
75