Plain Rice, Frozen
Riz nature, surgelé
Complements | Starches & Sides
Code: 01780
Vesatile ready to serve product and easy to portion.
Riz nature cuit et prêt-à-servir, dans un sac
Nutrition |
Per 100g |
Per Serving |
Calories (kcal) |
138.4 |
110.7 |
Protein (g) |
2.9 |
2.3 |
Carbohydrates (g) |
31.2 |
25 |
Fibre (g) |
0.9 |
0.7 |
Sugars (g) |
0.1 |
0.1 |
Fat (g) |
0.4 |
0.3 |
Saturated Fat (g) |
0.2 |
0.1 |
Trans Fat (g) |
0 |
0 |
Cholesterol (mg) |
0.4 |
0.3 |
Sodium (mg) |
1.1 |
0.9 |
Potassium (mg) |
62.7 |
50.1 |
Phosphorus (mg) |
57.4 |
45.9 |
Calcium (mg) |
35.3 |
28.2 |
Iron (mg) |
0.5 |
0.4 |
Ingredients
water, rice
eau, riz
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Convection Oven: Remove from pouch. Heat 20-25 minutes at 150°C in a covered pan Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder refrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sac dans de l'eau bouillante (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Four à convection: Retirer du sac. Faire chauffer 20 à 25 minutes à 150°C dans un plat couvert. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
80g
Pack Size
3x2.0kg
Portions Per Case
75
IDDSI Level
6