Ingredients
Water, Spaghetti (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid).
Eau, Spaghetti (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique).
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Convection Oven: Remove from pouch. Heat 30-40 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Four à convection: Retirer du sac. Faire chauffer durant 30 à 40 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
3 x 2kg
Portions Per Case
60