Ingredients
water, rotini (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), folic acid
eau, rotini (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux (fer), mononitrate de thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), acide folique)
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
- Low sodium
- Potassium controlled
- Vegan
- Vegetarian
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Convection Oven: Remove from pouch. Heat 30-40 minutes at 150°C in a covered pan
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures.
Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot
Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébullition (95°C) pendant 30 à 35 minutes
Four à convection: Retirer du sac. Faire chauffer durant 30 à 40 minutes à 150°C dans une barquette couverte
Serving Size
100g
Pack Size
3x2.0kg
Portions Per Case
60