Ingredients
Partly skimmed milk, Water, Onions, Mushrooms, Wheat flour, Unsalted butter, Canola oil, Modified starch (corn, tapioca or potato), Xanthan gum, Salt, Dehydrated mushrooms, Tomato paste, Chicken seasoning (dextrose, yeast extract, flavour, spices, salt), Yeast extract, Worcestershire sauce (white vinegar, blackstrap molasses, glucose-fructose, water, salt, caramel colour, sugar, anchovies (fish), onions, tamarind extract, garlic, spices, natural flavours (soy), flavour, dimethyl silicone), Spices. MAY CONTAIN: Mustard
Lait partiellement écrémé, Eau, Oignons, Champignons, Farine de blé, Beurre non-salé, Huile de canola, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Gomme de xanthane, Sel, Champignons déshydratés, Pâte de tomates, Assaisonnement au poulet (dextrose, extrait de levure, saveur, épices, sel), Extrait de levure, Sauce Worcestershire (vinaigre blanc, mélasse verte, glucose-fructose, eau, sel, colorant caramel, sucre, anchois (poisson), oignons, extrait de tamarin, ail, épices, saveur naturelle (soya), saveur, silicone de diméthyle), Épices. PEUT CONTENIR: Moutarde
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Fish
- Soy
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
160g
Pack Size
10 x 1kg
Portions Per Case
62