Ingredients
water, ground beef, flaky pastry (wheat flour, margarine (canola oil, palm oil and modified palm oil), water, salt, L-cysteine hydrochloride, xylanase), potatoes (potatoes, calcium chloride, salt, disodium EDTA), carrots, peas, modified corn starch, textured soy protein product (soy protein conentrate, caramel colour), tomato paste, celery, salt, yeast extracts (yeast extracts, natural flavour, salt), vegetarian beef au jus flavour (yeast extract, maltodextrin, flavour, vegetable oil (canola oil), salt, silicon dioxide), canola oil, onions, sugar, dehydrated onions, caramel food colour, xanthan gum, gelatin, garlic powder, spices
eau, bÏuf haché, pâte feuilletée (farine de blé, margarine (huile de canola, huile de palme et de palme modifiée), eau, sel, chlorhydrate de L-cystéine, xylanase), pommes de terre (pommes de terre, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), carottes, pois, amidon de ma•s modifié, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), pâte de tomates, céleri, sel, extraits de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), saveur de boeuf au jus végétarien (extrait de levure, maltodextrine, saveur, huile végétale (huile de canola), sel, oxyde de silicium), huile de canola, oignons, sucre, oignons déshydratés, colorant alimentaire caramel, gomme de xanthane, gélatine, ail en poudre, épices
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Keep frozen until required. When redy to thaw, open pan and remove peach paper and ice crystals. Replace lid. Thaw under refrigeration for 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 50 minutes at 150°C. Remove lid during last 10 minutes for browning if desired.
Garder congelé jusqu'à l'utilisation. Au moment d'utiliser ce produit, découvrez et enlevez le papier pche ainsi que les crystaux de glace. Remettre le couvercle. Faire décongeler au réfrigérateur de 24 à 36 heures
Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot
Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer 50 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 10 dernières minutes si vous désirez faire brunir
Serving Size
190g
Pack Size
2x2.3kg
Portions Per Case
24