Ingredients
water, ground beef, tomato paste, macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), folic acid), textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), onions, modified corn starch, canola oil, celery, green peppers, salt, yeast extract (yeast extract, natural flavour, salt), brown sugar, xanthan gum, dehydrated garlic, parsley flakes, spices
eau, bÏuf haché, pâte de tomates, macaroni (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux (fer), mononitrate de thiamine (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), acide folique), produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), oignons, amidon de ma•s modifié, huile de canola, céleri, piments verts, sel, extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), cassonade, gomme de xanthane, ail déshydraté, persil en flocons, épices
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Source of fibre
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection Oven: remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
170g
Pack Size
2x2.25kg
Portions Per Case
26