Ingredients
Water, Ground beef, Tomato paste, Macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), Onions, Textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Green peppers, Salt, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Brown sugar, Xanthan gum, Parsley flakes, Dehydrated garlic, Spices.
Eau, Boeuf haché, Pâte de tomates, Pâtes (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), Oignons, Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Poivrons verts, Sel, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Cassonade, Gomme de xanthane, Persil en flocons, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Source of fibre
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration for 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection Oven: remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
170g
Pack Size
2 x 2.25kg
Portions Per Case
26