Ingredients
Beef, Water, Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Carrots, Celery, Onions, Peas, Tomato paste, Modified starch (corn, tapioca or potato), Salt, Canola oil, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Yeast extract, Beef extract type flavour (beef stock, maltodextrin, flavour, salt, yeast extract), Xanthan gum, Citric acid, Caramel food colour, Garlic powder, Paprika, Herbs, Spices.
Boeuf, Eau, Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Carottes, Céleri, Oignons, Petits pois, Pâte de tomates, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sel, Huile de canola, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Extrait de levure, Extrait de type arôme de boeuf (bouillon de boeuf, maltodextrine, saveur, sel, extrait de levure), Gomme de xanthane, Acide citrique, Colorant alimentaire caramel, Poudre d ail, Paprika, Herbes, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
170g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
29