Ingredients
Water, Beef, Potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), Carrots, Onions, Peas, Modified starch (corn, tapioca or potato), Tomato paste, Canola oil, Salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), yeast extract, vegetarian beef au jus flavour (yeast extract (salt), maltodextrin, flavour (salt, yeast extract), vegetable oil (canola oil), salt, silicon dioxide), Salt, Xanthan gum, Caramel food colour, Paprika, Onion powder, Garlic powder, Herbs, Spices.
Eau, Boeuf, Pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), Carottes, Oignons, Petits pois, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Pâte de tomates, Huile de canola, Remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, Huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), extrait de levure, saveur de boeuf au jus végétarien (extraits de leuvre (sel), maltodextrine, substance aromatisante (sel, extrait de levure), Huile végétale (huile de canola), sel, oxyde de silicium), Sel, Gomme de xanthane, Colorant alimentaire caramel, Paprika, Poudre d oignon, Poudre d ail, Herbes, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 40-45 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
180g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
27