Ingredients
Beef, Water, Modified starch (tapioca, corn or potato), Soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), Ginger in vegetable oil (canola), Canola oil, Caramel colour (sulphites), Garlic powder, Dehydrated garlic, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Yeast extract, Xanthan gum, Beef extract type flavour (beef stock, maltodextrin, flavour, salt, yeast extract).
Boeuf, Eau, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), Gingembre dans de l huile végétale (canola), Huile de canola, Colorant caramel (sulfites), Poudre d ail, Ail déshydraté, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Extrait de levure, Gomme de xanthane, Extrait de type arôme de boeuf (bouillon de boeuf, maltodextrine, saveur, sel, extrait de levure).
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 45 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40-45 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 20 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 45 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 à 45 minutes. Four à convection: Retirer de la poche. Faire chauffer pendant 20 minutes à 150°C dans une barquette couverte. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
70g
Pack Size
2 x 2kg
Portions Per Case
57