Ingredients
Water, Beef, Green and red peppers, Modified starch (corn, tapioca or potato), Salt, Tomato paste, Canola oil, Sugar, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Beef extract type flavour (beef stock, maltodextrin, flavour, salt, yeast extract), Caramel food colour, Xanthan gum, Onion powder, Garlic powder, Spices.
Eau, Boeuf, Piments verts et rouges, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sel, Pâte de tomates, Huile de canola, Sucre, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Extrait de type arôme de boeuf (bouillon de boeuf, maltodextrine, saveur, sel, extrait de levure), Colorant alimentaire caramel, Gomme de xanthane, Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30-35 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 45-50 minutes at 150°C in a covered pan. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sac dans l'eau frémissante (95°C) pendant 30 à 35 minutes. Four à convection: Retirer du sac. Faire chauffer pendant 45 à 50 minutes à 150°C dans un plat couvert. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
125g
Pack Size
2 x 2.5kg
Portions Per Case
40