Ingredients
ground beef with soya, water, breadcrumbs (enriched bleached wheat flour (niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), sugar, canola oil, salt, yeast), eggs, tomato catsup (tomato paste, glucose-fructose, vinegar, water, salt, spices), textured soy protein, dehydrated onions, gelatin, salt, onion powder, garlic powder,spices, non-stick vegetable oil spray
bÏuf haché avec soya, eau, chapelure (farine de blé enrichie blanchie (niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), sucre, huile de canola, sel, levure), Ïufs, catsup aux tomates (pâte de tomates, glucose-fructose, vinaigre, eau, sel, épices), protéine de soya texturée, oignons déshydratés, gélatine, sel, oignon en poudre, ail en poudre, épices, enduit d'huile végétale anti-adhésif
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Place slices in a pan with 250ml of water or broth. Cover and heat 30-35 minutes at 175°C.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 40 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
90g
Pack Size
6x1.44kg
Portions Per Case
96