Ingredients
water, tomatoes (tomtoes, may contain water and citric acid), ground beef, tomato paste, carrots, mushrooms, onions, tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), green and red peppers, modified corn starch, textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), celery, canola oil, yeast extracts (yeast extract, natural flavour, salt), dehydrated garlic, salt, sugar, xanthan gum, spices
eau, tomates (tomates, peut contenir de l'eau et de l'acide citrique), boeuf haché, pâte de tomates, carottes, oignons, tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), piments verts et rouges, amidon de ma•s modifié, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), céleri, huile de canola, extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), ail déshydratée, sel, sucre, gomme de xanthane, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Steam kettle: Remove from pouch. Heat at simmering point for 10 minutes. Stir occasionally. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 40 minutes. Convection oven: Remove from pouch. Heat 35-45 minutes at 150°C in a covered pan.
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Marmite vapeur: Retirer du sachet. Amener au point d'ébulition et laisser mijoter 10 minutes. Brasser occasionnellement. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 40 minutes. Four à convection: Retirer du sachet. Faire chauffer pendant 35 à 45 minutes à 150°C dans une barquette couverte.
Serving Size
150g
Pack Size
3x2.3kg
Portions Per Case
46