Ingredients
Ground beef, Water, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Carrots, Peas, Dehydrated potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), Onions, Milk ingredients, Salt, Salt replacer (sea salt, potassium chloride, yeast extract, vegetable oil (canola oil), silicon dioxide), Yeast extracts (yeast extract, natural flavor, salt), Paprika, Garlic powder, Spices.
Boeuf haché, Eau, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Carottes, Petits pois, Flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d'huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), Oignons, Substances laitières, Sel, Remplaceur de sel (sel de mer, chlorure de potassium, extrait de levure, Huile végétale (huile de canola), oxyde de silicium), Extrait de levures (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Paprika, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 35-45 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer de 35 à 45 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
185g
Pack Size
3 x 2.22kg
Portions Per Case
36