Ingredients
Water, Ground beef, Dehydrated potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), Textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), Milk ingredients, Non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), Modified starch (corn, tapioca potato), Dehydrated onions, Salt, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Canola oil, Yeast extract, Xanthan gum, Vegetarian beef au jus flavour (yeast extract (salt), maltodextrin, flavour (salt, yeast extract), vegetable oil (canola oil), salt, silicon dioxide), Sugar, Gelatin, Garlic powder, Spices.
Eau, Boeuf haché, Flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), Substances laitières, Margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Oignons déshydratés, Sel, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Huile de canola, Extrait de levure, Gomme de xanthane, Saveur de boeuf au jus végétarien (extraits de leuvre (sel), maltodextrine, substance aromatisante (sel, extrait de levure), Huile végétale (huile de canola), sel, oxyde de silicium), Sucre, Gélatine, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 35-45 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer de 35 à 45 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
185g
Pack Size
3 x 2.22kg
Portions Per Case
36
IDDSI Level
5