Ingredients
Ground beef, Water, Corn, Cream-style corn (corn, water, sugar, modified corn starch, salt), Dehydrated potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), Onions, Milk ingredients, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Salt, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Paprika, Garlic powder, Spices.
Boeuf haché, Eau, Maïs, Maïs en crème (maïs, eau, sucre, amidon de maïs modifié, sel), Flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), Oignons, Substances laitières, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Sel, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Paprika, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 18-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection Oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 35-45 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 18 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercle. Faire chauffer de 35 à 45 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
175g
Pack Size
3x 2.1kg
Portions Per Case
36