Ingredients
Cabbage, Water, Ground beef, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Monterey and cheddar cheese mix (blend of cheese (milk, modified milk ingredients, cream, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (colour)), cellulose (to prevent caking), natamycin), Onions, Textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), Rice, Breadcrumbs (enriched bleached wheat flour (niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), sugar, canola oil, salt, yeast), Salt, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Yeast extract, Vegetarian beef au jus flavour (yeast extract (salt), maltodextrin, flavour (salt, yeast extract), vegetable oil (canola oil), salt, silicon dioxide), Parsley flakes, Spices.
Chou, Eau, Boeuf haché, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), mélange de fromages Monterey et cheddar (mélange de fromage (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (colorant)), cellulose (pour éviter l agglonération), natamycine), Oignons, Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), Riz, Chapelure (farine de blé enrichie blanchie (niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), sucre, huile de canola, sel, levure), Sel, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Extrait de levure, Saveur de boeuf au jus végétarien (extraits de leuvre (sel), maltodextrine, substance aromatisante (sel, extrait de levure), Huile végétale (huile de canola), sel, oxyde de silicium), Persil en flocons, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Source of fibre
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 35 minutes at 150°C. Remove lid during last 5 minutes for browning if desired. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercles. Faire chauffer 35 minutes à 150°C. Enlever le couvercle durant les 5 dernières minutes si vous désirez faire brunir. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
134g
Pack Size
3 x 1.62kg
Portions Per Case
36
IDDSI Level
6