Ingredients
tomato sauce (water, tomato paste, modified corn starch, flavoured soup base (dextrose, salt, corn flour, pure vegetable shortening, corn starch, onion powder, wheat flour, yeast extract, celery powder, white pepper, disodium inosinate, disodium guanylate, turmeric, natural flavour), onions, celery, brown sugar, salt, garlic powder, spices), cabbage, ground beef, ground pork, water, pre-cooked rice, onions, eggs, salt, parsley flakes, spices
sauce tomate (eau, pâte de tomates, amidon de ma•s modifié, base de soupe assiasonnée (dextrose, sel, farine de ma•s, shortening végétal pur, amidon de ma•s, pourdre d'oignong, farine de blé, extrait de levure, poudre de céleri, cassonade, sel, ail en poudre, épices), chou, boeuf haché, porc haché, eau, riz pré-cuit, oignong, oeufs, sel, persol en flocons, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 24-36 hours. Cold plate retherm: Keep product at 3-5°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Loosen sealed corners of lid. Heat 50 minutes at 150°C.
Décongeler au réfrigérateur pendant 24 à 36 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 3 à 5°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Dégager les coins du couvercles. Faire chauffer 50 minutes à 150°C.
Serving Size
210g
Pack Size
2x2.1kg
Portions Per Case
20