Ingredients
Quiche lorraine (skim milk (water, skim milk powder), liquid whole eggs, old-fashioned ham (pork, water, glucose solids, salt, flavour (soy), dextrose, potassium pyrophosphate, carrageenan, sugar, sodium erythorbate, sodium nitrite, spices), cheeses (parmesan, mozzarella, cheddar, brick), cream (cream, milk), dehydrated onions, modified corn starch, gelatin, pastry (unbleached wheat flour, modified palm oil, canola oil, water, dextrose, salt, vinegar, butter, sugar, flavour, calcium propionate, liquid whole eggs)).
Quiche lorraine (lait écrémé (eau, lait écrémé en poudre), oeufs entiers liquides, jambon cuit à l ancienne (porc, eau, extrait sec de glucose, sel, saveur (soya), dextrose, pyrophosphate de potassium, carraghénine, sucre, érythorbate de sodium, nitrite de sodium, épices), Fromages (parmesan, mozzarella, fromage, en brique), crème (crème, lait), oignons déshydratés, amidon de maïs modifié, gélatine, pâte (farine de blé non blanchie, huile de palme modifiée, huile de canola, eau, dextrose, sel, vinaigre, beurre, sucre, saveur, propionate de calcium, oeufs entiers liquides)).
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Convection oven: Heat 30-35 minutes at 150°C (300°F). Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: Faire chauffer durant 30 à 35 minutes à 150°C (300°F). Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
130g
Pack Size
4 x 785g
Portions Per Case
24